SOSYAL HİZMET UZMANLARI DERNEĞİ

TURKISH ASSOCIATION OF SOCIAL WORKERS

Sosyal Ağlar:

2020 Yılı Sosyal Hizmet Kampı İptali

;
Bu Sayfa 883 Kez Görüntülendi.

Değerli öğrenciler ve meslektaşlarımız,

Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi ve Muğla Şubes, Liverpool Hope Üniversitesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ortak kararıyla, Koronavirüs Salgını nedeniyle Sosyal Hizmet Yaz Kampı 2020'nin iptal edilmesi kararı alınmıştır. Kampta Almanya, Birleşik Krallık, Hindistan, Nijerya, Pakistan, Sri Lanka ve Türkiye'den katılımları kesinleşmiş sosyal hizmet öğrenci ve akademisyenlerini ağırlamayı hedeflemiştik. Katılımcılarla küresel iklim krizini ve sosyal hizmet mesleği için sonuçlarını tartışacaktık. Kamp organizatörleri olarak öğrenci odaklı ve kapsayıcı bir program hazırlamak üzere ciddi bir çaba içerisindeydik. Ancak, hızla hayatımıza giren salgın nedeniyle kamu sağlığı ve güvenliği öncelikli gündemimizi kapladı. Son bir haftadır yaptığımız tartışmalar sonucunda, yaşadığımız bu olağanüstü günlerde, Kampı iptal etmenin en güvenli ve nihayetinde tek çare olacağına karar verdik.

Kampa gösterdiğiniz ilgi için gerçekten içten teşekkür ederiz. Kampı devam ettirmek ve küresel bir etkinlik olması konusunda kararlığımız sürmektedir. 2021 yılında görüşmek dileğiyle.

Sorularınız ve görüşleriniz için lütfen https://swscamp.com/contact-us adresinde yer alan elekronik posta adresini kullanınız.

Saygılarımızla

Hakan Acar-Liverpool Hope Universitesi
Ergin Balcı-Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi
Ertan Ozturk-Mugla Büyükşehir Belediyesi/Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Muğla Şubesi


2020 Yılı Sosyal Hizmet Kampı İptali
Ön Kayıt Formu



YORUMLAR

İlk Yorum Yapan Siz Olun.


İletişim:

Meşrutiyet Mah.Karanfil Sk.Zafir İş Merkezi
(Dost Kitapevi Karşısı) Kat:4 No:86 Kızlay/Ankara

0 530 200 1886
info@shuder.org

Üyesi Olduğumuz Kuruluşlar:

Sosyal Ağlar:

her hakkı saklıdır©shuder.org